Democraten Hilversum

De Tuinstad in Balans

Home : Nieuws

Benoeming nieuw commissielid Wient Mulder

Datum : 26-06-2024

Op 26 juni is Wient Mulder als commissielid beëdigd tijdens de raadsvergadering. Wient stelt zich hierbij zelf voor:

In 1997 ben ik met partner en twee kinderen in Hilversum komen wonen. Toen was ik nog werkzaam als stadsontwerper in stadsvernieuwingsgebied van het stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam. Sindsdien heb ik op meerdere andere plekken als stadsontwerper bijgedragen aan fijne woon-, werk-, en leefomgevingen, zoals in Amsterdam Zuidoost, de Pijp/Oud-Zuid, Slotervaart/Overtoomse Veld, Zuid, Buiksloterham, Weesp en Almere, Soesterberg en Baarn. Sommige plannen zijn gerealiseerd, andere vormen het kader voor verdere ontwikkeling. Als ontwerper samenwerken in een projectteam vind ik ontzettend leuk. Wat voor antwoord zullen we als projectteam op de vraag formuleren? Zal de gemeenteraad het resultaat uiteindelijk goed vinden?  

De gemeente Hilversums is geen onbekende voor mij. Zo ben ik met succes betrokken geweest bij een buurtoverleg over de lokale verkeersinrichting en was ik daarna twee jaar o.a. voorzitter van de adviescommissie Kunst in de openbare ruimte en aan overheidsgebouwen. In de periode 2013-2017 was ik commissielid in de Hilversumse politiek. Drukke werkzaamheden kregen daarna even voorrang, maar ik vind het fijn om bij Democraten Hilversum de politieke draad weer te kunnen oppakken.

Bij Democraten Hilversum vind ik een enthousiast team dat zich voor Hilversum wil inzetten gericht op een fijne en gezonde woon-, werk-, en leefomgeving met zorg voor natuur, klimaat en duurzaamheid. 

Benoeming nieuw commissielid Wient Mulder